Ο κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να λάβει μέρος στις εξετάσεις, θα πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά ή να παραδώσει στη Γραμματεία της Ένωσης το πακέτο των κάτωθι δικαιολογητικών.

  1. Αίτηση Συμμετοχής
  2. Φόρμα Αυτοαξιολόγησης
  3. Αποδοχή Κανόνων Εξετάσεων ΕΑΕ
  4. Αντίγραφο Κατάθεσης

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι φόρμες a, b & c θα πρέπει να συμπληρώνονται χωρίς η δομή τους να τροποποείται και να αποστέλλονται αποκλειστικά σε μορφή PDF αρχείου. Καμία άλλη μορφή αρχείου δεν θα γίνεται δεκτή. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος υποβάλει ένα συνολικό αρχείο PDF θα πρέπει το όνομα του αρχείου να είναι το όνομα του υποψηφίου. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος υποβάλει διαφορετικά αρχεία PDF, θα πρέπει τα αρχεία να έχουν ως ονόματα τους τίτλους των αρχείων a,b & c.

Σημειώνουμε ότι για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή του κάθε ενδιαφερόμενου θα πρέπει εντός προθεσμίας (βλ. Πίνακα) να έχει υποβάλει ΟΛΑ τα δικαιολογητικά (a, b, c & d).

Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ θα μπορεί να λάβει μέρος στις εξετάσεις (π.χ. καταβολή χρημάτων χωρίς υποβολή δικαιολογητικών).

Τα εξέταστρα ανά θεματική ενότητα συμμετοχής είναι 170 ευρώ και κατατίθενται στην Εθνική Τράπεζα, αναφέροντας το ονοματεπωνύμο του συμμετέχοντος και τον κωδικό του μαθήματος (Παράδειγμα: Παπαδοπούλου Μαρία, Αα).

Εθνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού 10429667008
IBAN GR5601101040000010429667008
Δικαιούχος: ENWSI ANALOGISTWN ELLADOS 

Εφόσον ο ενδιαφερόμενος αποστείλει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή του με τα παραπάνω έγγραφα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναμένει να λάβει επιβεβαίωση συμμετοχής.

Εναλλακτικά μπορεί να πραγματοποιήσει την εγγραφή του στις εξετάσεις με τη φυσική του παρουσία στα γραφεία της Ένωσης.